Magunkról

A DETIM BUDAPEST Kft. 1991-ben történt alapítása óta van jelen a magyar médiapiacon.

Munkatársaink tapasztalata és cégünk kapcsolatai révén, személyügyi hirdetések terén teljes körű médiatervezési és médiavásárlási szolgáltatással állunk megbízóink rendelkezésére. Ügynökségünk szakembergárdájában megbízható és magas színvonalon dolgozó partnerre talál, amely kiegészítheti a HR-, PR- és marketingterületre összpontosított erőforrásait. Cégünk vállalja ezen lekötött erőforrásai hatékonyabb felhasználását, adott esetben teljes körűen ellátja e funkcionális egységre vonatkozó feladatokat, a tervezéstől egészen a végrehajtásig.

A DETIM által készített és lebonyolított reklámkampányok tapasztalatait felhasználva egyedi megközelítést nyújtunk a HR-kommunikáció területén Partnereinknek. Az általunk tervezett és megvalósított „employer branding” elemeket alkalmazva egységes megjelenést biztosítunk a szolgáltatást igénybevevő Partnereink részére HR-kommunikációjuk során.

Szolgáltatásaink

Reklám
kommunikáció

Hol, kinek, mit szeretne hirdetni? Reklámügynökségünk „full-service” szolgáltatást nyújt, azaz valamennyi médiacsatornán képesek vagyunk megszervezni az Ön reklámkampányát és ehhez a reklámkreatívot is elkészítjük.

további információk

HR
kommunikáció

Sokéves tapasztalatunk, piaci ismereteink és felsőoktatási intézményi kapcsolatrendszerünk révén mindig a leghatékonyabb fórumokat ajánljuk és használjuk a potenciális célcsoport elérésére, ezzel is támogatva megbízóink sikeres munkaerő-keresését.

további információk