Reklámkommunikáció

„A lehetetlen csupán egy nagy szó, amellyel a kis emberek dobálóznak, mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változtatásra. A lehetetlen nem tény. Hanem vélemény. A lehetetlen nem kinyilvánítás. Hanem kihívás. A lehetetlen lehetőség. A lehetetlen múló pillanat. A lehetetlen nem létezik.”
(Muhammad Ali)

Hol, kinek, mit szeretne hirdetni? Reklámügynökségünk „full-service” szolgáltatást nyújt, azaz valamennyi médiacsatornán képesek vagyunk megszervezni az Ön reklámkampányát és ehhez a reklámkreatívot is elkészítjük.

Felfogásunk szerint minden megbízó igénye és lehetősége más és más, ebből adódóan válaszunk sem egyforma a felmerült kommunikációs igényekre. Első lépésként megvizsgáljuk megbízónk piaci helyzetét, célcsoportját, azok szegmenseit, erős és gyenge pontjait, erőforrásait, kommunikációs céljait. Mindezek ismeretében dolgozzuk ki megoldási javaslatainkat a hatékonyság és a költségoptimalizáció jegyében.

Szolgáltatásaink:

Tanácsadás és konzultáció:

Munkatársaink évtizedes tapasztalatokkal rendelkeznek a médiatervezés kapcsán. Ezen szolgáltatási tevékenységünk során segítünk kiválasztani a helyes médiamixet, a megfelelő megjelenési felületet a „timing” hozzáadásával. Gyakorlati támpontokat adunk a kreatív elkészítéséhez annak érdekében, hogy a reklámkampány minden kiadott forintja megérje. Motivációnk, hogy minél jobb és hatékonyabb megoldásokat keressünk ügyfeleink részére úgy, hogy a megvalósítás szakaszában is folyamatos segítséget nyújtunk.

Médiát tervezünk és optimalizálunk: A megbízónktól kapott inputadatok alapján teljes kampánytervet, médiamixet és árajánlatot tartalmazó anyagot készítünk, amely tartalmazza az adott reklámkampány mindenre kiterjedő részleteit.

Médiavásárlás tevékenységünk során: A médiaterv elfogadását követően azon dolgozunk, hogy a megvalósult reklámkommunikáció az elfogadott médiaterv szerint valósuljon meg. Az eredményekről folyamatos visszacsatolást, monitoringot adunk, illetve kampány végén teljesítésigazolást küldünk. Felfogásunk szerint minden médiaköltés felfogható egy olyan beruházási tevékenységnek, amelynek során a megbízónk pénzeszközt szán a jövőbeni piacszerzésre, értékesítési munkájának támogatására. Természetesen ezzel párhuzamosan számolhatóak azok a pénzügyi mutatók (ROI, IRR, profitability index stb.), amelyekkel a beruházás gazdaságosságát a döntéshozók meg tudják ítélni. Célunk, hogy megbízóink marketingköltéseinek hatékonysága, mint beruházás, a lehető legjobb legyen.

Kommunikációs szolgáltatásaink körében megvan valamennyi médiacsatorna kínálata:

  • TV reklám
  • Rádió reklám
  • Újsághirdetések
  • Online marketing
  • Közterület (óriásplakát, Citylight, járműreklám, egyedi felületek stb.)

Produkciós szolgáltatásaink:

  • Reklámfilm készítés
  • Rádiószpot készítés
  • Közterületi reklámhordozók elkészítése
  • Online kreatívok elkészítése – bannerek, eDM-ek, microsite-ok
  • Egyéb gyártási és BTL tevékenységek – „eseménymarketing” megjelenésekhez vállalunk standok, kiállítási eszközök, szóró-ajándékok gyártását.

Reklámajándék katalógus